e momentu pt un iPhone?

baietzii care au dezvoltat anySIM au lasat orgoliile la o parte si au facut public codul aplicatiei lor. scopul este unul nobil: unde-s multi puterea creste.

ideea e ca daca toti cei care se pricep incearca sa deblocheze iPhone, poate cuiva chiar ii iese.

de partea cealalta a baricadei, apple pare pregatit sa lanseze firmware-ul 1.1.3 in momentul in care cineva hack-uieste 1.1.2.

ce facem atunci? cumparam acum un iPhone cu 399+tax dolari din state. sau ceva mai scump din europa? merita sa avem incredere ca cineva o sa-l deblocheze si sa ne luam de acum?

eu as lua acum unu. si-asa iubita mea mi-a zis ca mi-l face cadou. si e pacat sa o refuz, nu?

pe de alta parte, anu viitor o sa vina iPhone 3G si poate o varianta de capacitate mai mare. decizii, decizii…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*