Durata unei călătorii cu trenurile de Aeroport pe distanţa București Nord – Parc Mogoșoaia este de 11 minute

Trenurile de aeroport opresc și la Parc Mogoșoaia. FOTO CFR Călători

Începând cu 15 iulie, călătorii au la dispoziție 56 de trenuri directe CFR Călători din București Nord către Parc Mogoșoaia și retur.

Durata unei călătorii cu trenurile de Aeroport pe distanţa București Nord – Parc Mogoșoaia este de 11 minute, iar prețul biletului este de 4 lei.

CFR Călători oferă o alternativă mai rapidă de transport, sustenabilă și cu prețuri accesibile, fie că faci naveta sau doar îți dorești să vizitezi Parcul si Palatul Mogoșoaia.

Profită de ofertele CFR Călători la abonamente și poți beneficia de reduceri de până la 50%:

Abonamente de călătorie lunare “Nelimitat 30” –  sunt legitimaţii de călătorie cu număr nelimitat de călătorii în perioada de valabilitate şi se eliberează tuturor persoanelor pentru deplasare pe relaţia solicitată, cu valabilitate din orice zi a lunii. Tarifele sunt calculate cu o reducere de până la 50% din tariful de transport.

Abonamente de călătorie lunare „Flexi” – valabile 5, 10 sau 15 zile dintr-o lună calendaristică – sunt legitimații de călătorie nominale, ce pot fi utilizate un număr de 5, 10 sau 15 zile dintr-o lună calendaristică. Tarifele sunt calculate cu o reducere de 45% pentru Flexi 15, o reducere de 35% pentru Flexi 10, o reducere de 25% pentru Flexi 5.

Abonamente de călătorie săptămânale “Nelimitat 7” – sunt legitimaţii de călătorie cu număr nelimitat de călătorii în perioada de valabilitate şi se eliberează tuturor persoanelor pentru deplasare pe relaţia solicitată; Tarifele sunt calculate cu o reducere acordată în jur de 40% din tariful de transport.

Abonamentele se emit la casele de bilete ale stațiilor și agențiilor CFR Călători, pentru călătoria la clasa a 2-a cu trenuri Regio sau Interregio.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*