dupa “ceasu-sms” urmeaza “ceasu mp3 player”

de v-un an si ceva folosesc cu…succes un swatch paparazzi. numai ca asta s-a cam zgariat (adik l-am lovit eu cu ecranu de toate usile si mesele din jur). asa ca a venit timpul pentru o noua jucarie. 

am gasit azi un ceas marca luxury. nu ai auzit de marca asta pina acu? nici eu, dar la cite stie sa faca si la ecranu oled pe care il are mai ca merita cei 109 dolari de pe eticheta.

asa pe scurt, jucaria stie sa cinte muzica de diferite formate, vede poze si versurile pieselor, e-books, are carcase de otel inoxidabil, ecran oled (adik organic light-emitting diode) ca si mp3 playeru meu (creative zen v plus) si curea de piele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*