Download OS X Yosemite now!

Apple latest and greatest version of OS X is now available for download. And it is Free.

The download is pretty hefty: 5.16GB and, as expected, Apple’s servers are bombarded by download requests so you may wait for a while to get it.

iTunes also has an update available (12.0.1) and there’s a Security Update too.

After the update to OS X Yosemite you’ll get some more updates depending on the apps you have installed. I got something for my Canon Inkjet Printer, Dictation Language Update, Voice Updates and Wunderlist 3.1.0.

Apps that are not working: Yahoo Messenger.

Apps that are surprisingly still working: Ecto

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. Acuma scot Yosemite, pot sa-i dau apoi direct install? E doar un upgrade sau? E posibil sa nu mearga ceva sau nu sunt schimbari asa mari.
  (Cat dureaza pana se face install?)

 2. @Skinnerul: Da. Ii dai upgrade si atit. Sunt anumite aplicatii care nu merg. Instalarea depinde de resursele computerului tau. Odata descarcat nu trebuie sa dureze mai mult de jumatate de ora. La mine a durat cam 20 minute.

 3. Mi l-a downloadat în aproape 1h20min, iar apoi 40 min instalarea. Oricum nu se compară cu Mavericks, se mișcă instant, arată mai bine, dar cel mai important merge să sun și să fiu sunat :)

 4. Donwload-ul a mers destul de greu. Probabil era juma’ de planetă călare pe serverele alea :)
  Problemele pe care le am eu pot suna un pic stupid pentru cei care au mai multă experientă cu OSX-ul… Asadar: Handoff nu vrea să functioneze decit în sens unic, de la Mac la iPhone. Scriu un email pe Mac, regăsesc iconita pe iPhone, pot continua treaba. Invers, nu regăsesc nici o icoană pe Mac, pentru a putea scrie mai departe. Airdrop e iar ciudat: pe iPhone trebuie să fie Contacts only dacă vreau să fiu văzut de Mac. Dacă las setat pe Everyone, nu e vizibil iPhone de catre Mac, si invers.O ultima problemă sesizată e cea legată de apeluri de pe Mac. Folosesc acelasi cont de iCloud ( evident ), dar cind incerc sa fac un apel de pe Mac, imi da eroare si spune că trebuie să folosesc acelasi cont de iCloud :)

  Asadar? Anyone? Any ideas? :) Multumeeesc!

 5. Multe imcompatibilitati cu vechile programe, TRIM ptr. SSD nu merge activar – bloc la bootare si multe altele. Un an cam prost ptr. Apple pacat incept a fidezamagit dupa aprox. 10 ani de folosire a produselor si software Apple.

 6. Salut. Dupa update la Yosemite, iMac-ul meu se trezeste din somn de mai multe ori pe noapte. Ecranul nu se aprinde, dar il aud cum porneste pentru 10-15 secunde si apoi adoarme la loc. Motivul se pare ca este “Wake reason: RTC (Alarm)”. Am resetat ieri SMC, dar peste noapte s-a trezit din nou.
  Ai idee cum rezolv problema?

 7. se misca super Yosemite pe un (15 Zoll, Ende 2011 16GB Ram) Mai bine ca Mavericks.
  -Singura problema am la Birou ca se intrerupe WLAN chiar cand fac reload la a 2 pagina, acasa NU. cand bag cablu merge bine.
  un pont?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*