Doua melodii de weekend

Inna m-a surprins in mod foarte placut cu o piesa cantata in “moldoveneste”. Are mesaj, are linie melodica buna si transmite o stare aparte. Varianta LIVE cantata doar de catre INNA e la fel de interesanta.

Holograf ne arata ca inca mai stiu sa cante Rock. E o balada, dar e un Rock bun si ma bucur ca Dan Bittman si-a revenit cu vocea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Melodia lu Inna am auzit-o la Radio, mi-a placut dar nu am recunoscut-o. Frumoasa piesa.
  Nici Holograf nu e departe :)

 2. Mi se pare incredibil ca iti place Inna, cu vocea ei facuta in totalitate pe calculator si spui de Cezar ca nu are voce. Una e sa spui ca nu iti place melodia de la Eurovizion si alta e ca nu iti place vocea lui. Este unul din cei mai buni contratenori din lume. Dar na, cultura noastra pentru opera, contratenori este zero. Citez din ce ai spus tu SPER SA LE PLACA FEMEILE CU BARBA.
  Deprimant cum au ajuns valorile din ziua de azi

 3. @Robert: Nu am zis ca imi place, ci doar ca m-a surprins in mod placut. E o diferenta. Imi plac Metallica, Sepultura, Megadeth, Amorphis si altele.

  Sunt convins de calitatile vocale ale lui Cezar, doar ca nu este pe gustul meu si nici nu cred ca era potrivit pentru Eurovision. E doar o parere personala. Imi dai voie sa am o parere, nu? In plus… gusturile nu se discuta.

  Apropo, asculta varianta LIVE a piesei. Ti se pare ca si vocea ei live e facuta pe calculator?

1 Trackback / Pingback

 1. iSay.ro – Patologia obstructiv huliganica uniform iradiata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*