distractie pe seama google street view

dupa doua zile de discutii intense despre "morala" noului serviciu oferit de google maps iata ca au inceput sa apara si chestiile amuzante. 

ideea e simpla. dubitzele google alearga de zor ca sa fotografieze strazile din statele unite. pentru ca america este…inca locuita in poze mai apar si oamenii. asa ca de aici incepe distractia. unii sunt deranjeaza si spun ca intimitatea le este invadata de noul serviciu google. altii, din contra, fac si ei pe spionii si incearca sa faca poze baietilor de la google.

cert e ca e tare la moda sa apari in google street-view.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » google incotro?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*