Discutii despre comentarii

Numarul comentariilor de pe boio.ro a ajuns la 85 mii. Stiu ca unora nu le vine sa creada, dar asta e realitatea. Unele posturi au depasit sute sau chiar mii de comentarii. Pagina de Suport Tehnic pt iPhone se apropie de 2000…

Si daca tot discutam despre comentarii, ca sa facem mai usoara viata celor care Dau Valoare Posturilor de pe boio.ro, avem 2 variante:

1. comentarii paginate – fiecare post va avea sub el doar 10-20 comentarii. Daca depaseste cifra respectiva, restul comentariilor vor fi impartite pe alte pagini.

Avantajul este ca vei putea sa comentezi mai usor un post, pentru ca nu trebuie sa astepti sa se incarce toate cele 1-2000 de comentarii. Dezavantajul este acela ca, daca ai nevoie sa faci o cautare pe toate comentariile, trebuie fie sa mergi din pagina in pagina, fie sa apesi butonu cu care le vezi pe toate pe o singura pagina si apoi sa astepti sa se incarce.

2. comentarii thread-uite – vom pastra toate comentariile pe o singura pagina, dar fiecare comentariu va avea raspunsul sub el.

Evident, cele 2 variante pot fi combinate. sau lasam totul asa cum e acum…

Ai si alte variante? lasa-le mai jos, sau da-ti cu parerea despre cele doua enuntate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Varianta 2, combinata cu 1.
    Este foarte usor sa gasesti ce cauti cand e totul dupa thread.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*