digi Mobil daruieste din nou

vrei al doilea digi mobil? nici o problema! rds da telefoane gratis la tot poporu. de data asta nu mai au nokia asa ca dau doar huawey.

ai nevoie sa fi abonat rds la net si la cablu. ca sa se justifice si ei cumva, dar daca nu esti si cunosti pe cine trebuie te alegi cu un telefon.

baietzii care le impart primesc oricum 100 mii lei de telefon dat asa ca nu stau ei sa verifice toate amanuntele…

avantaju: mai ai inca un telefon pe linga primul digi mobil si pe linga fix-ul de rds.tel.

dezavantaju: daca suni in alta parte costa. si rds abia asteapta sa te taxeze…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*