DHL continuă planul de investiții în modernizarea sediilor operaționale la nivel național

FOTO DHL

După deschiderea centrului de expedieri din București – în clădirea AFI Lake View din luna martie, luna aceasta DHL Express Romania inaugurează două centre operationale în Constanța și Suceava, care includ și centre de expedieri, cu dotări la cele mai înalte standarde DHL. Aceste dotări vor ajuta la îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților și oferă condiții de lucru premium pentru angajații companiei.

Sediile operaționale vin cu un concept nou, fiind primele din țară care sunt dotate și cu recepție pentru clienți, de unde aceștia își pot prelua sau de unde pot trimite colete, beneficiind de spații pentru parcare.

Sediul din Constanța are o suprafață totală de 865 mp, iar judetul Constanța este deservit cu ajutorul a 7 rute zilnice,  în timp ce investiția de la Suceava se întinde pe o suprafață de 520 mp, iar operațiunile de livrare și preluare sunt asigurate cu ajutorul a 5 rute zilnice.

Noile sedii operaționale sunt echipate cu benzi de sortare, coletele se încarcă direct în mașina curierilor de pe benzile de sortare, ceea ce inseamnă un proces eficientizat de procesare a expedierilor care intră sau pleacă din țară. Aceasta ajută la îmbunătățirea timpilor de livrare și preluare pentru expedierile internaționale, ceea ce reprezintă un câștig semnificativ pentru partenerii DHL din aceste județe. Totodată, birourile angajatilor sunt amenajate la cel mai înalt standard și asigură un mediu de lucru foarte confortabil și plăcut.

“Mediul economic din județele Constanța și Suceava este unul dinamic și ne dorim să fim aproape de partenerii noștri din aceste județe, oferindu-le cele mai bune opțiuni când vine vorba de servicii de curierat internațional, la cele mai înalte standarde de calitate . Vom continua să investim în România, ca parte esențială a strategiei noastre de dezvoltare.” a declarat Agnieszka Blas, Managing Director DHL Express România.

DHL confirmă continuarea planului de investiţii început acum peste 30 de ani pe piaţa din România, cu precădere a investiţiilor operaţionale demarate în anii trecuţi, ca parte a strategiei companiei de a deveni prima opţiune pentru clienţii săi atunci când aceştia îşi aleg partenerul pentru serviciile de curierat expres internaţional.

DHL are o experienţă de peste 30 de ani pe piaţa din România, aproape 600 de angajaţi, operează cu 3 aeronave, deţine o flotă de peste 200 de maşini şi oferă o acoperire de 100% la nivel naţional, prin aproape 50 de locaţii aflate în cele mai importante oraşe de pe întreg teritoriul ţării.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*