dev team sau zibri?

in cine ai incredere ca iti va debloca telefonul? da, asa e. NU conteaza cine…

dupa ce zibri a anuntat ca va scoate un Tool care iti deblocheaza telefonul in 5 secunde, dev-team s-a grabit sa scoata pe piata quickpwn. si mai si zic ca jucaria e disponibila de citeva zile dar nu au vrut sa iasa la inaintare cu ea…

baietzii se acuza intre ei ca isi fura unu altuia software-ul…. noi ne bucuram ca avem cu ce sa lucram.

eu stiu un singur lucru: am lucrat cu Ziphone si am deblocat cu succes zeci de telefoane. sfaturile si tutorialele de pe boio.ro s-au bazat in proportie de 90% pe Ziphone si de fiecare data oamenii s-au ales cu un telefon functional.

daca zibri se lasa de meserie si dev-team ne da ceva mai bun o sa zicem “merci” si vom invata sa lucram cu noile jucarii. important e sa ai un iPhone deblocat, jailbreakuit si functional 100%.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. frate, zibri a fost demostrat clar ca a fost un “ass” pe scena. Personal nu am recomandat nici folosit ziphone niciodata. Winpwn is the real thing!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*