desene animate

am redescoperit in seara asta “family guy” si “american dad”. sunt facute dupa acelasi tipar, cu acelasi tip de umor si cu siguranta nu sunt pt copii.

nici cele pt copii nu sunt mai prejos insa. imi place ben 10, iar power puff girls sau serialu ala cu grim sunt deja clasice…

in alta ordine de idei, cu ajutorul desenelor animate am invatat eu engleza in urma cu vo 10-15 ani. acum mi-a ramas placerea de a le viziona…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Si eu tot de acolo am invatat engleza :). “Thomas – the tank engine” (a carui difuzare a incetat acum 10 ani) a fost ‘profesorul’ meu.
    De atunci insa a trecut mult insa placerea de a viziona desene a ramas vie.

  2. American dad si family guy sunt facute dupa acelasi tipar, intr-adevar, dar family guy sunt putin mai idioate parca. De fapt chiar ma intrebam de multe ori cand ma uitam la episoade cumde american dad sunt asa reusite iar family guy au niste ‘glume’ absolut lipsite de inspiraite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*