descarca-ti filmu de la chioscu din colt

o idee nu f noua, dar ambalata frumos isi face aparitia in state. cum iti suna sa iti iei video playerul (sau hard-drive-ul), sa mergi intr-un magazin si sa descarci in citeva minute un film nou-nout pentru un pret de nimik.

dupa ce il vezi o data (sau de mai multe ori) filmulnu mai e valabil. depinde de serviciul pe care l-ai platit.

jucaria e pusa la punct de serviciul Moovyplay cu ajutorul media-drive-urilor facute de Archos. si pentru ca viteza sa fie mare si calitatea buna, aparatele sunt dotate cu mufe HDMI.

eu zic ca la noi poestea asta nu va inlocui descarcatul filmelor de pe torrente sau de pe hub-urile odc. dar merita incercat…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*