dedicatie pentru bloggerii care arunca o glumita si scot limba

Articolul asta, semnat Lelia Munteanu spune adevarul despre Ziaristi. Am lucrat 9 ani in presa si ma regasesc in aproape fiecare paragraf.

Poate ca bloggerii care se simt importanti pentru ca sunt invitati la conferinte, sau cei care se baga in vorba atunci cind prind un microfon intr-o sala plina cu oameni, sau cei care iau peste picior un om pentru ca scrie la ziar si e ON Call 24/7 pentru un salariu de 7 milioane lei ar trebui sa-l citeasca de 2 ori. sau de 10 ori. sa inteleaga ce inseamna sa fii ziarist adevarat.

Sunt convins ca sunt si lichele in presa. Dar pentru cei care sunt oameni de presa adevarati, profesia de jurnalist merita inca sa fie bagata in seama. Poate ca ziarul asa cum il stim noi azi, va disparea peste 10 ani. Dar jurnalistul va exista in continuare.

Asa cum scrie in coltul dreapta-sus, eu “sunt jurnalist. Acum nu mai scriu oficial la ziar sau nu mai fac stiri de televiziune. In 10 ani am trecut prin TV, Radio, Ziare si Agentii de Presa.” Asta e diferenta intre un blogger care arunca o glumitza si scoate limba fericit ca “l-a facut” pe cel de linga el.

via

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*