decizii…

se dau 2 situatii: ai de ales intre a lucra intr-un mediu super, sa vezi locuri frumoase dar sa muncesti mult ca sa castigi respect si sa te impui. sau…

sa lucrezi intr-un mediu familiar, oarecum monoton, in care nimanui nu-i prea pasa de tine si in care te impui repede si ai conditii bune de viata (genul de loc caldut)

salariul e acelasi. ce ai alege?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

 1. As alege prima varianta, dar sa imi ramana timp si de viata privata. Daca e de dimineata pana seara doar de dragul carierei, atunci nu.

 2. Probabil ca as opta pentru prima varianta… daca nu ai o familie (sotie/sot + copil/copii) ar fi probabil cea mai buna varianta 1… dar atunci cand apare familia… deja te gandesti cum sa faci banii sa apara repede( fara sa mai conteze ce faci pentru a-i obtine).

 3. Salut,
  Sa stii ca in cei 35 de ani de viata am invatat, printre altele, un lucru. Nimeni nu iti mai da inapoi timpul pierdut pentru familie. Prin urmare eu am mers pe principiul ca este mai bine sa am un loc de munca confortabil, unde sa stiu ca sunt apreciat si unde nu trebuie mereu sa concurez cu cineva ca sa demonstrez ceva. Mai ales daca alternativa ar contine acelasi pachet salarial si in plus de asta nu iti mai ramine timp de familie si de viata personala.

  Nu ne face nimeni statuie pe nicaieri. Si mai mult decat atat cu prima ocazia nu vor ezita sa se descotoroseasca de tine indiferent cate servicii bune ai adus acelei companii.
  Din fericire am vazut asta prin jurul meu si nu mi s-a aplicat mie personal :)

  Si inca ceva:

  “SPIRITUL DE ECHIPA E PE BANI!!!”

  Bafta!

 4. eu as merge fara ezitari pe prima varianta. abia dupa ani, mi-as spune : nu mai bine alegeam varianta aia fara batai de cap :))
  depinde de oameni. cei care-si doresc o existenta netulburata, cuminte, merg pe 2. Inconstientii :) aleg varianta 1.

 5. pai daca sunt o fire libertina si fara obligatii(familie) normal ca aleg prima varianta, pentru ca ma gandesc doar la mine, sa-mi fie mie bine! daca am pe cineva drag alaturi aleg fara sa ma mai gandesc varianta a doua, intr-un cadru familiar,monoton ti-l faci tu! poti sa aduci “jucurii” noi; aleg aceasta varianta pentru ca nu ma gandesc numai la mine…si acele locuri frumoase le pot vizita oricand,iar respectul…la ei da, la noi ba
  Intradevar este o decizie FOARTE grea dar familia este mai presus de toate si cel mai important este sa nu regreti niciodata alegerea facuta si sa fi dedicat locului de munca pentru ca numai asa iti va fi bine.

 6. @ camelia:

  Am si eu chestia asta cu “nu vreau sa spun si apoi sa regret toata viata”. dar de fiecare data am ales o varianta riscanta doar dupa ce m-am asigurat ca ma avantajeaza. si pina acum nu am gresit deloc. in alta ordine de idei, bine ai venit pe aici :)

  @ALL: am ales pina la urma prima varianta. Asta si pentru ca “familia” va fi cu mine. deci voi avea timp si de asta. Decizia a fost grabita si de faptul ca persoana care mi-a propus toata povestea mi-a aratat ca are incredere in mine si ca stie ca fac fata situatiei.

 7. Si eu as merge pe prima varianta, daca poti sa te impui … din start ai alte perspective … si good one daca ai ales-o pe asta :P … tin pumnii sa te impui RPD (repede :P )

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*