de ce un spam Nu e spam. zic ei…

am primit pe mail un newleter de la rentasanta.ro. imi povestesc oamenii cum e cu inchiriatu mosului pt firme si asa mai departe. neinteresant. nu sunt targetul lor asa ca…

ce mi s-a parut funny este textu scris cu litere marunte la subsol:

In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece: contine datele necesare de iedentificare; acceptare de primire a ofertei nu va implica financiar; adresa d-voastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri; acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi. Pentru ca intelegem si apreciem dorinta dumneavoastra de intimitate, ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam sa ne trimiteti un reply cu textul UNSUBSCRIBE. Va multumim pentru intelegere.

pai daca e nesolicitat tot spam se cheama, Mos craciun de inchiriat. aaa, daca veneai cu o propunere de cadou… mai ziceam dar asa…

si daca de la din astia nou-veniti ma astept la asa ceva, atunci de la coca-cola chiar nu ma asteptam. ei imi zic ceva de genu:

“acesta este un mesaj publicitar creat de CCHBC in scop publicitar”

cred ca o sa ma apuc sa le raspund la spam-urile baietzilor de genul asta. sa vedem cum suporta ei tratamentu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Culmea nesimtirii. Si eu am patit-o cu alte mail-uri, dar ce poti sa le faci. Ii ignori. Si inca te si atentioneaza ca nu-i spam!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*