De ce are Microsoft Surface 32GB

Pentru ca 16GB sunt ocupati cu fisierele de sistem si aplicatiile built-in. Asta inseamna ca raman doar 16GB pentru filmele, muzica si documentele tale.

Comparativ, un iPad de 16GB are aproape 14GB pentru ce vrei tu sa pui pe el.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Ocupa mult sistemul dar tot iti ramane destul. Surface-ul are mai multe programe preinstalate decat iPad-ul si poti conecta si un stick usb sau un hdd extern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*