Data Recovery Wizard for Mac – Prezentare si Concurs

Stii cit de mult spun tuturor despre importanta unui back-up. Si eu sunt genul de utilizator care urmeaza un plan de back-up riguros, in mai multe locatii: online, offline si off-site.

Chiar si asa, sunt constient ca poti sa pierzi documente importante si atunci ai nevoie de o solutie sigura de recuperare a datelor.

O solutie buna este Data Recovery Wizard for Mac. Aplicatia este genul care te scapa de durerile de cap si de inima atunci cind constati ca ai pierdut documente, fie ca este vorba de poze, filme, documente text sau de alta natura, simplul fapt ca esti nevoit sa le creezi de la capat sau sa nu le mai vezi niciodata te poate stresa la maxim.

Unul dintre avantajele majore ale acestei aplicatii este ca ea este gratuita si daca iti place, poti sa platesti pentru ea pentru a o utiliza mai departe. Data Recovery Wizard for Mac de la EaseUS este caracterizata drept una dintre aplicatiile usor de folosit care te ajuta sa recuperezi documentele pierdute de pe device-ul tau.

Cu aceasta aplicatie poti sa recuperezi documente, poze, muzica, video, emailuri, foldere, arhive chiar si dupa ce locatia unde ele se aflau a fost stearsa sau formatata. Este o aplicatie pentru Mac, dar te ajuta sa recuperezi nu numai documentele de pe computer, ci si cele de pe un stick USB, card SD, camera foto si anumite mp3 sau mp4 playere.

Pasii de recuperare a datelor sunt trei si sunt destul de usor de urmat. Developerii au creat aceasta aplicatie pentru a te ajuta sa faci mai intai un Quick Scan si in acest fel sa recuperezi ceea ce ai sters din Trash, de exemplu.

Daca partea asta nu a functionat poti sa incerci un Deep Scan si in felul asta sa recuperezi tot ceea ce ai pierdut. Poti sa gasesti documente care au fost pe partitii formatate, care au fost infectate cu virusi, care sunt afectate de crash-uri de aplicatii, problemele ale sistemului de operare sau alte cauze necunoscute.

Una dintre functiile care imi place este aceea de preview. Cu alte cuvinte poti sa vezi ce gaseste aplicatia si sa ai o privire de ansamblu asupra documentului inainte ca acesta sa fie recuperat. In felul acesta poti sa vezi poze, video sau documente si sa le selectezi doar pe cele pe care vrei sa le recuperezi.

Totodata, daca stii cum se cheama documentul pierdut poti sa-l gasesti in acest fel mult mai repede.

EaseUS Data Recovery Wizard for Mac are un ghid intern si iti explica pas cu pas ce trebuie sa faci pentru recuperarea datelor pierdute. Aceasta aplicatie a fost folosita de peste 1 milion de utilizatori din toata lumea si developerul spune ca nu iti deterioreaza documentele pierdute chiar daca nu ai cunostinte tehnice.

boio.ro pune la bataie 2 serial numbers pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “Castiga Data Recovery Wizard for Mac pe boio.ro http://is.gd/aZUPsh @boioglu”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii vor fi anuntati pe 19 martie 2015.

Update: Castigatorii sunt George C si Marius M.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

  1. Felicitari in primul rind pentru continua initiativa a lui Adrian de a organiza asemenea concursuri, dar in egala masura celor care au avut de partea lor, zeita fortunii si au cistigat.
    Sa nu uitam si de cei care cu generozitate pun la dispozitie premiile, multa inspiratie si mult succes autorilor de aplicatii.
    Sa aveti cu totii un sfirsit de saptamina excelent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*