DAL Travel lansează ofertele de Crăciun și Revelion

Gran Canaria. FOTO Dal Travel

Deși ne aflăm în plin sezon estival, sărbătorile de iarnă se apropie cu pași rapizi. Turiştii care doresc să îşi aleagă destinaţia dorită pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă şi în special a Revelionului, pot să-şi achiziţioneze de pe acum pachetele turistice, mai ales dacă au un buget pregătit. Potrivit consultanților DAL Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România cu produse turistice tip premium înființat în anul 2000 și membru al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), rezervarea din timp este mult mai avantajoasă decât oferta tip last minute. Şi atenţie: de obicei, de Revelion nu există oferte tip last-minute, cu reduceri, deoarece gradul de ocupare este ridicat, cererea este foarte mare, mai ales pentru destinaţiile externe de top, solicitate de către turiști din toată lumea. Firește, nu doar românii aleg astfel de destinații, ci şi germanii, britanicii, americanii, francezii etc., iar vesticii au educaţia de a-şi achiziţiona din timp pachetele turistice, cu cel puţin 6 luni înainte.

Din ce în ce mai mulți români preferă să-și petreacă sărbătorile de iarnă în cadrul unor circuite în destinații exotice, dar și europene.

„Avem deja mulți turiști care se interesează în legătură cu ofertele sărbătorilor de iarnă și deja o parte au început să rezerve. Sunt deja înscrieri pentru programele care includ Piețele de Crăciun din Europa dar și pentru programele de Revelion recent lansate. În general, turiștii noștri preferă să petreacă Revelionul în destinații calde, exotice, dar avem din ce în ce mai mulți turiști care aleg și programele care combină Crăciunul cu Revelionul. Aceștia profită de o vacanță mai lungă, „scapă” de goana după cadouri și de toate obligațiile casnice din acea perioadă, conform spuselor celor care aleg această combinație. Pe de altă parte, numărul românilor care aleg circuite turistice care se vor derula în perioada Revelionului, dorind să petreacă sărbătorile de iarnă în mod activ, este în creștere. Mă bucur că și turiștii români încep să rezerve din timp, în special pentru perioadele sărbătorilor, conștientizând că altfel riscă să nu mai găsească locuri pentru destinația dorită. Turiștii din SUA și Europa occidentală rezervă pentru perioada care include Revelionul și cu un an înainte”, subliniază Daniela Nedelcu, director general DAL Travel.

La ora actuală, cele mai vândute revelioane în țările exotice sunt pentru Indonezia – Insula Bali & Insula Lombok, și este normal să fie așa, ținând cont că această destinație de-abia s-a deschis după doi ani, urmate de Croazieră de Crăciun și Revelion în Marea  Caraibilor și de Crăciun în Ecuador și Revelion în Galapagos.

Printre cele mai solicitate pachete turistice din Europa se numără Crăciun la Edinburgh și Revelion la Londra dar și clasicul Revelion la Paris.

Alte destinații căutate de Revelion sunt țările Americii Centrale și de Sud, precum Mexic, Panama, Nicaragua, Costa Rica, Argentina, Uruguay, Columbia și Brazilia, dar și țările africane precum Kenya, Tanzania, Zanzibar, Senegal și Africa de Sud. Sunt cereri și pentru Statele Unite ale Americii (Revelion Las Vegas și Los Angeles) dar și pentru țări din Asia, care și-au deschis recent granițele pentru turism, precum Thailanda, Malaezia, Singapore și Indonezia (în special Bali).

Cele mai căutate destinații europene de sărbători sunt, alături de Londra și Paris, Berlin, Suedia și Finlanda (Revelion la Marea Baltică), Georgia, Albania, Portugalia dar și Gran Canaria (Spania) și Azore și Madeira (Portugalia).

Printre destinațiile „mai apropiate”, sunt căutate Egipt, Maroc, Tunisia, Liban, Iordania, Iran, Turcia (Cappadocia) și Emiratele Arabe Unite.

DAL Travel lansează și un produs inedit, post-Revelion: Croazieră în Antarctica. Aceasta se va desfășura între 2 și 23 ianuarie și va fi operată de către vasul de croazieră Sapphire Princess al companiei Princess Cruises – una dintre cele mai de top companii de croazieră din lume. Îmbarcarea va avea loc în Buenos Aires (Argentina), iar traseul va include Montevideo – Insulele Falkland – Antarctica: Strâmtoarea Drake – Arhipelagul Palmer – Canalul Schollart – Golful Paradisului – Strâmtoarea Gerlache – Paradise Harbor – Capul Horn – Ushuaia – Punta Arenas – Fiordurile Chiliene – San Antonio – Valparaiso – Vina del Mar – Santiago de Chile. Croaziera este extrem de solicitată de către turiștii din toată lumea, fiind unul dintre cele mai căutate produse turistice din lume. Costul unui astfel de pachet turistic este de 4340 de euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*