DAL Travel lansează Black Friday pentru destinațiile exotice

Vedere din Africa. FOTO Dal Travel

Din ce în ce mai mulți turiști români se orientează, în timpul sezonului de iarnă, dar și în ultimul timp, către destinațiile exotice. Cu această ocazie, DAL Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România cu produse turistice tip premium și de circuit, înființat în anul 2000, lansează, în perioada 12-21 noiembrie, o campanie de reduceri Black Friday, dedicată în special destinațiilor exotice și circuitelor premium. Cine rezervă în această perioadă, beneficiază de reduceri pentru anumite circuite turistice care se vor derula până la finele anului, inclusiv circuitele de Revelion.

Ofertele turistice “Black Friday premium” propuse de agenția DAL Travel acoperă atât sărbătorile de iarnă, cât și pachetele turistice pentru anul viitor, până în luna septembrie.

„Suntem o agenție de turism specializată pe produse premium, circuite, destinații exotice și tocmai de aceea, pentru a impulsiona acest tip de turism, am decis să lansăm, în premieră, o campanie de Black Friday premium, în care am inclus în special destinații exotice. Am observat un apetit crescut al românilor pentru destinații exotice și pentru circuite în țări îndepărtate, pe continente precum America de Sud și Centrală, Africa sau Asia. Prin reducerile Black Friday pentru rezervări în perioada 12 – 21 noiembrie, un turist poate beneficia de ofertele de Revelion, de Paște, dar și de circuitele care sunt lansate până în a doua parte a anului viitor”, subliniază Daniela Nedelcu, director general DAL Travel.

Cel mai recent pachet inclus în campania Black Friday DAL Travel este numit  Piețele de Crăciun din Alsacia, din perioada 7 – 13 decembrie.

O mare parte dintre ofertele Black Friday se adresează Revelionului 2022, printre care amintim: Africa de Sud & Cascada Victoria, Iordania, Turcia Cappadocia, Paris, Tanzania & Zanzibar, Mexic – Guadalajara cu minisejur la Cancun, Asia Centrală Uzbekistan, Portugalia și Albania

Printre ofertele Black Friday pentru anul viitor se numără Carnaval în Insula Madeira, Egipt și Croazieră pe Nil, Maroc, Peru – Colca – Nazca, inclusiv câteva destinații de Paște, precum Albania, Turcia de Sud Est și Uzbekistan. Cea mai îndepărtată în timp ofertă Black Friday este Peru – marele circuit, care se va desfășura în perioada 23 august – 6 septembrie 2021.

Pentru Africa de Sud, Mexic, Tanzania – Zanzibar reducerile sunt de 100 de euro per pachet turistic (per persoană), iar pentru destinații pentru Iordania, Uzbekistan sau Turcia, de 70-80 de euro per pachet turistic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*