Daikin România lansează propriul magazin online și devine primul producător de sisteme de aer condiționat care se adresează direct consumatorilor

Daniel Vasile, Managing Director Daikin România.

Daikin România, subsidiara locală a liderului mondial pe piața aparatelor de aer condiționat, lansează magazinul online buydaikin.ro, prin intermediul căruia oferă clienților săi acces rapid la soluțiile de climatizare și purificare a aerului, printr-o experiență completă și simplă, direct din confortul propriei locuințe, propulsând astfel Daikin printre companiile axate pe servicii digitale.

Daikin România devine primul producător din piața locală a sistemelor de aer condiționat care mizează pe propria platformă de comerț online pentru a le pune la dispozitie clienților săi servicii integrate de vânzare, precum: consultanță digitală, instalare rapidă asigurată de profesioniști, costuri transparente, garanție extinsă, transport gratuit și suport permanent post-vânzare pentru produsele destinate calității aerului din locuință, consolidându-și în acest fel poziția de lider pe piata HVAC-R din România.

Platforma online buydaikin.ro contribuie la construirea unei abordări centrate pe nevoile consumatorilor și  asigură o experiență de cumpărare de înaltă calitate, cu rol de diferenţiator pentru clienții Daikin, datorită beneficiilor importante special create pentru o călătorie fără griji spre confortul optim al acestora.

Lansarea magazinului online dedicat sistemelor de climatizare și purificare a aerului Daikin  face parte din strategia companiei de a fi mai aproape de consumatori. Produsele sunt doar la un click distanță, soluțiile de climatizare sunt pliate pe nevoile dinamice ale clienților, montajul este inclus, economisind astfel timp și bani, iar experiența de achiziție este premium, atât prin produsele de înaltă calitate, cât și prin interacțiunea permanentă cu Daikin pe întreaga durată de viață a echipamentelor.

Prin toate activitățile sale, Daikin dorește să ofere consumatorilor servicii și soluții inovatoare ale portofoliului de produse, inclusiv pe linii noi de business, precum acest nou e-shop. În anul financiar încheiat la 31 martie 2021, compania a continuat trendul ascendent și și-a menținut poziția de lider al pieței HVAC-R din România cu o creștere a afacerilor de 8% față de anul anterior, depășind 30 milioane de euro cifră de afaceri. Trendul pozitiv va continua și în anul fiscal 2021-2022, datorită creșterii volumului activității în sectorul construcțiilor, dar și revenirii investițiilor în zona comercială și mai ales în HoReCa.

Odată cu buydaikin.ro, Daikin integrează soluțiile de purificare și climatizare durabile și eficiente din punct de vedere energetic cu servicii de consultanță, suport și instalare într-un singur loc, oferind o experiență completă și rapidă de achiziție. Noua platformă online pune la dispoziția clienților finali rezidențiali aparate de aer condiționat de tip monosplit și multisplit, dar și purificatoare de aer.

„Încă de la începutul pandemiei, de când casele au devenit și birou, dar și grădiniță, școală, sală de sport și nu numai, a crescut preocuparea oamenilor pentru calitatea aerului din spațiile în care își petrec timpul și, în același timp, s-a schimbat radical felul în care fac cumpărături.

Clienții își doresc din ce în ce mai multe lucruri, în primul rând să poată achiziționa online din cât mai puține click-uri, să aibă informații complete, iar noi, la Daikin, căutăm în permanență să venim cu noi soluții orientate spre nevoile și așteptările consumatorilor, astfel că lansarea propriului magazin online este încă un pas pe care îl facem în această direcție.

Dorim să asigurăm un proces cât mai simplu și rapid, atât pentru achiziționarea echipamentelor performante de răcire și purificare a aerului, cât și pentru serviciile de montaj și transport. Astfel, consumatorul se poate bucura de cea mai bună calitate a aerului din interior în cel mai scurt timp”, spune Daniel Vasile, Managing Director Daikin România.

Magazinul online Daikin include un configurator inteligent de produse pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a-și alege corect echipamentele potrivite spațiului pentru care sunt destinate și toate accesoriile compatibile, în funcție de indicatori precum suprafață sau tipul de izolație a locuinței. Mulțumită acestui instrument de consultanță digitală, clienții vor afla rapid care este soluția de climatizare care corespunde nevoilor și dorințelor lor, dar și capacitatea adecvată suprafeței pe care echipamentul urmează să o deservească.

Indiferent de modelul de aparat de aer condiționat achiziționat ales, montajul este asigurat de un partener autorizat Daikin rapid, în maximum 5 zile de la data achizitiei, iar costurile pentru aceste servicii sunt incluse în mod transparent în coșul de cumpărături. Astfel, clienții beneficiază de un pachet complet de servicii încă din etapa de achiziție, economisind timpul pe care l-ar fi alocat pentru identificarea unui centru service autorizat sau pentru stabilirea montajului.

Platforma online buydaikin.ro oferă transport gratuit pentru orice comandă, indiferent de valoarea acesteia, iar unitățile de aer condiționat înscrise în platforma Stand By Me, vor beneficia gratuit de garanție extinsă de până la 5 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*