dacia sandero – desfacatorul de sticle de bere

dacia s-a apucat sa faca in sfarsit masini. pina acum aveam “dispozitive de mers pe drum”. sandero chiar arata bine.

baietii au bagat atitia bani in design insa, ca au uitat sa mai tina ceva deoparte pentru un logo de doamne-ajuta. asa s-au ales cu desfacatorul de sticle de bere…

l-am vazut la cristi.

 galerie foto dacia sandero

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Am o reclama cu noul slogan Sandero, in semn de protest, intrati doar o secunda pe site si daca o sa va placa, dati-o mai departe ca si o campanie de protest. Multumesc!

  2. sincer … masina pare ok … logo-ul..zic eu e destul de fain … nu prea am mai vazut chestii de genul asta pana acum da in fine , de laudat noul aspect al volanului si sa speram ca va fi claxon pe volannnnn :)))

1 Trackback / Pingback

  1. Opinii despre logo-ul Dacia in blogosfera | Marius Sescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*