Cutia de iPhone 5

Arata la fel cum o stim, doar ca EarPods par sa fie inchise in cutia lor separata, inclusa in cutia de iPhone. Stiu ca arata mai bine, dar chiar si asa, alegerea e ciudata.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Ce este ciudat? EarPods in cutia lor separata? Pai ca sa le poti transporta, atunci cand nu ai nevoie de ele, in respectiva cutie. Asa, nu mai stai 5 minute incercand sa le desfaci nodurile, inainte de a le folosi.

  2. @Serban Marius: daca acea cutie de casti este similara celei de iPod nano (generatia rtecuta) atunci odata desfacuta nu prea sta inchisa la loc. Eu am primit o cutiuta cu fermoar pentru castile Zagg si imi e incomod sa o car si pe aia, chiar daca pare mai mica decit cea din poza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*