Cursa aeriană Constanța – Oradea – Constanța a fost anulată

Aeronavă Blue Air. FOTO Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța

Aeroportul Mihail Kogălniceanu a anunțat că a fost anulată cursa Constanța – Oradea – Cosntanța, care urma să înceapă din data de 20 iunie.

Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa vă informează în urma notificărilor primite din partea companiei aeriene că,  ruta  Constanța – Oradea – Constanța, programată să înceapă în 20 iunie 2022, a fost anulată pentru moment de către operatorul aerian Blue Air.

Continuăm colaborarea cu reprezentanții Blue Air dar și discuțiile cu alți operatori aerieni pentru introducerea de noi rute interne care să conecteze Constanța de celelalte regiuni ale țării.

Pentru alte detalii legate de această rută avem rugămintea de a lua legătura cu operatorul aerian”, au anunțat reprezentanții Aeroportului Mihail Kogălniceanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*