curatenie in feed reader

incep sa fac ordine in feed-uri. am inceput cu cele din .com. primele dispar cele de pe bloguri care nu imi ofera stiri, neupdatate de mult. urmeaza cele care imi dau stirile 3 zile mai tarziu si le mai si copiaza de la altii.

o sa incep apoi curatenia in .ro. criteriile de baza sunt aceleasi. la astea adaug si altele, la fel de importante. o sa scap de tarani, pupin***isti, auto-laudatori si frustrati.

daca tot imi ramane loc in feed reader astept sugestii. pe cine citesti din .ro sau .com si crezi ca merita?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. incearca ziarul financiar iar la abonamente rss alege sectiunea business hi-tech. sunt chestii interesante

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*