curatenia de primavara

mai am doua saptamani pina vin acasa si am inceput deja sa fac curatenie. in mailuri, in acte etc…

bagajele le fac, ca de obicei, in ultima seara. pina atunci sper ca prietenii sa se bucure ca am apucat sa le raspund la mailuri.

boio.ro si celelalte 2 proiecte (proiect 1 si surpriza 2) au prioritate.

dupa aia, cine imi recomanda o pensiune mijto pe la munte? nu vreau valea prahovei ca acolo am fost 3 ani la rind. altceva… nu ter sa merg cu masina, imi convine si un tren sau altceva… singurele conditii: sa fie cald si curat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Daca imi spui in ce zona doresti sa mergi la munte iti pot trimite eu citeva adrese ale unor pensiuni ori apartamente `mijto`.

    PS. Pina la urma ce ai rezolvat cu avionul ? am avut dreptate in ceea ce priveste `statia` Kogalniceanu ?

  2. @razvan: uite la tine chiar nu ma gandisem. sunt convins ca tu le stii care pe udne sunt mai bune.

    sincer ma gandeam la ceva gen maramures. dar nu mi-am fixat o tinta. daca ai si alte propuneri unde se poate ajunge si cu masina si cu trenul da-mi de veste pe mail pls.

    cu mk am rezolvat-o. adik nu voi mai merge acolo. astept sa mi se dea bilet acum…

    @bob: arata bine. le arat si prietenilor cu care merg si poate ajungem acolo in vacanta asta. merci

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*