cum vezi cine te fura in blogosfera

feedburner ne ofera de ceva vreme o solutie buna. asa vad in fiecare zi cine imi ia feed-ul ca sa-l publice pe alte site-uri in mod automat.

uncommon uses ii arata ca site-uri precum newsring, sportklub, pe scurt sau mypress imi folosesc feed-ul cu sau fara accept.

daca de astia deja ne-am plictisit, lupta mai importanta e de dus cu aia care nu iti fura feed-ul ci articole. sporadic, fara sa ceara si fara sa specifice sura.

cu aia ce ne facem?

later edit: am fost contactat de administratorul Newsring care a facut niste observatii de bun simt. de aceea ma simt obligat moral sa rectific. Newsring nu fura continut ci listeaza numai titlurile articolelor specificind numele autorului. ei sunt printre putinii care lucreaza civilizat cu blogosfera.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*