Cum sa scapi de muste

Cea ai eficienta si curata metoda pare sa fie pusca pentru muste “Bug-A-Salt”. Costa 40 dolari si video de mai jos ne arata ca mustele nu au nicio sansa.

Apropo, nu ai nevoie de munitie speciala, iar efectele sonore sunt doar efecte sonore in video. Dar asta nu inseamna ca jucaria nu e… distractiv de nimicitoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Absolut hilar :)))), o promovare absolut geniala.
    Am notat si jocul de cuvinte: bug – asalt, bug – a – salt (salt=sare).
    Merci!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*