cum sa prelungesti viata bateriei de iPhone

e impropriu spus. mai corect era cum sa faci sa te tina mai mult bateria. dar esti sficient de inteligent sa intelegi despre ce vorbesc.

bateria de iPhone nu tine mult. ne-am obisnuit cu ideea asta. jucaria are o baterie litiu-ion care se descarca destul de repede, mai ales atunci cind ti-e lumea mai draga. ca sa te tina mai mult ai de respectat citeva reguli simple. lista de mai jos e facuta de mine pe baza experientei si pe baza unor informatii disparate gasite pe diferite site-uri.

1. seteaza auto-brightness OFF

2. in wifi seteaza ask to join networks OFF

3. inchide edge/wifi/bluetooth atunci cind nu ai nevoie de ele.

4. seteaza refresh manual la mailuri

5. seteaza auto-lock la 1 minut.

toate acestea te or ajuta sa te bucuri mai mult de bateria telefonului tau. in plus nu uita sa-l incarci abia cind s-a descarcat si ideal ar fi sa folosesti priza nu portul usb de la computer.

apple ne zice in info oficiale ca bateria ar trebui sa tina:

Talk time: Up to 8 hours

Standby time: Up to 250 hours

Internet use: Up to 6 hours

Video playback: Up to 7 hours

Audio playback: Up to 24 hours

update: dupa ce am postat, am gasit si citeva recomandari oficiale ale lui apple legate de baterie. o parte se regasesc in lista de mai sus…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Adrian, nu primeste curent omule! Nu am cum sa-i dau hard reset daca nu se mai aprinde.Cred ca este de la baterie,s-a descarcat de tot si nu mai primeste curent. Oricum multumesc mult !

 2. @catalin: incearca sa-l incarci de la priza – cu un cablu USB si incarcator original Apple. Daca nu merge nici asa, schimba cablul. Daca nu vrea deloc, du-l la un service. Anumite accesorii care nu sunt originale sau cabluri care au fost fortate/rupte pot sa dauneze telefonului. Chiar si iremediabil.

 3. iam dat restore si am instalat un nou soft pe el. se poate ca pe un iphone sa functioneze 2 softuri simultan? pentru ca alta problema cu descarcarea bateriei nu prea mai vad…

 4. Am un Iphone 4 abia l-am cumparat si nu merge sa il incarc nu primeste curent .. Care este problema ma poate lamurii cineva?

 5. @ionut: daca ai incercat sa-l incarci de la computer, poate ca problema este la computer. Nu orice USB port iti da puterea necesara. Daca ai incercat de la priza, asigura-te ca ai un incarcator Apple original (nu copii si nu incarcatoare produse de alte firme). Daca nici asa nu merge, du-l inapoi de unde l-ai luat sau du-l la un service autorizat Apple.

 6. pentru cei cu problema la incarcare:

  1. Conectati terminalul la PC prin usb. (telefonul va afisa bateria rosie si fulgerul sub)
  2. Mentineti telefonul in acest fel 15 minute.
  3. Opriti telefonul tinand apasate simultan butoanele Power si Home (cel de sus si cel rotund)
  4. Reporniti telefonul (va aparea din nou bateria si fulgerul)
  5. Dati restart la PC
  6. Telefonul va porni singur in minim 3 minute timp in care nu trebuie actionat nici un buton.

  sper sa va fie de folos

 7. @Mihail: nu vad legatura intre restarul unui PC si problemele la incarcare, asa ca tind sa cred ca metoda ta nu e o metoda in sine, ci doar ai tu o problema cu computerul care se rezolva prin restart. Poate un USB care nu merge corect.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*