cum sa inchei o conversatie pe messenger

de cele mai multe ori discut cu cineva aprins citeva minute bune si apoi conversatia ramane intr-un pct. unde nu mai e nimik de zis. de cele mai multe ori inchid fereastra si gata. dar uneori parca mai vrei sa mai spui ceva…

rar simt nevoia sa-mi iau la revedere pe messenger. nush de ce..poate ca nu e mediu de asa natura…

cind o fac totusi, zic un “c ya”, un “bye”, un “zbye”, un “bafta”, sau un “mai vb”. nu din lipsa de timp, ci pt ca asa imi vine.

tu cum spui “pa” pe mess?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. daca-t zc Booglu te super? Pa s atunc de ce a scrs “tu cum spu “pa” pe mess?”

    rusInIca mare (si acuma e cu I)

  2. Nu vorbesc pe mess decat cu preteni f. apropiati sau familia, asa ca folosesc emoticonul cu kiss sau hug – da, stiu, barbatii n-ar face asta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*