cum s-a votat

citeam despre o angajata de la radio transilvania baia mare care a incercat sa voteze de doua ori. si despre cit de multe a avut de suportat pentru asta. (ancheta la politie etc.)…

ce facem insa cu cei care au votat si nu scriu despre asta in ziare? un amic imi spunea ca a votat a doua oara cu buletinul fratelui lui. nimeni nu a verificat. cei doi semanau in poza pentru ca buletinul era facut in urma cu multi ani…

asta inseamna ca baiatu e destept si il duce capu sau ca cei care au asigurat buna desfasurare a referenduum-ului nu si-au dat suficient interesul? 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*