cum e la 45 grade?

boio la south beach miamicitesc povestile din tara ba pe mail de la prieteni, ba (mai rar) prin ziare si toate au un subiect comun: caldura.

ma baieti, s-a inventat aeru conditionat. dai 200 dolari si iti iei jucaria ca sa nu te mai plingi de caldura. mda, stiu ca si factura la curent va fi mai grasa… da macar nu mai suferi…

da eu ca sunt ba in miami, ba prin bahamas sau prin alte zone unde media anuala nu scade sub 35 grade celsius…

btw, poza e facuta in miami, iar in spatele meu se vede una bucata celebra south beach. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Aerul il cumperi usor, dar poti astepta si o luna pana ti-l monteaza. Asa ca acum nu mai are rost sa-l achizitionezi, poate la iarna.

  2. cristinuta: unde e vremea aia cu romanu care isi face iarna sanie si vara car… cald e in fiecare vara. daca nu ne punem aer conditionat din mai, normal ca in iulie o sa murim de cald…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*