culmea calcatului de rufe

am aflat-o si eu azi. dar nu era un banc spus de cineva ci am vazut-o eu la un nene care isi calca rufele intr-o spalatorie publica.

omu a astaptat frumos sa se usuce hainele, le-a impachetat apoi pe toate mai putin o pereche de pantaloni. pe asta a luat-o cu el la masa de calcat rufe si a inceput cu … buzunarele! :P

dap, timp de 5 minute a calcat buzunarele pantalonilor (bucata aia de pinza de doi lei) pe interior. acu nush daca nu avea altceva mai bun de facut acasa sau pur si simplu era el tipicar de fel…

ps: conteaza daca spun ca omu avea fata si accent de asiatic si avea peste 45 ani?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*