Cu Orange Love clienții au parte de HBO & HBO Max timp de 6 luni, până la 300 euro bonus de loialitate și acces în cea mai rapidă rețea din România

Orange Romania
Orange Romania

Noua campaie Orange Love aduce clienților până la 300 euro bonus de loialitate, divertisment pentru întreaga familie cu HBO și HBO Max inclus timp de 6 luni, până la 23 de canale în limba maghiară, dar și oferte locale exclusive. Toate aceste beneficii vin să întregească experiența pachetelor Orange Love ce oferă  clienților, pe o singură factură, toate serviciile de care au nevoie: voce mobilă, cel mai rapid internet fix prin fibră cu viteze de până la 1800 Mbps și televiziune prin cablu.

Servicii premium într-un pachet complet

Cu Orange Love, clienții se pot bucura acum de calitatea și performanța rețelei Orange într-un pachet complet de servicii, alături de ofertele și bonusurile de fidelitate pe care noua campanie le aduce. De exemplu, pentru a beneficia de cea mai bună experiență în rețeaua Orange, abonații de voce mobilă pot alege pachetul de top cu Fibră 2000 și TV Premium. Astfel, aceștia au parte internet fix cu viteze de download de până la 1800 Mbps, router Wi-Fi 6 inclus, 161 canale TV cu până la 23 de canale în limba maghiară incluse, acces la toate canalele Orange Sport, dar și la HBO și HBO Max timp de 6 luni, totul la prețul de 68 lei/lună (TVA inclus).

În plus, clienții Orange care dețin deja un abonament mobil sau o cartelă PrePay de cel puțin 12 luni pot fi recompensați cu un bonus de loialitate de până la 300 euro. Clienții PrePay sunt eligibili pentru acest bonus, dacă aleg să devină abonați și optează pentru un pachet fix-mobil, Orange Love, în timp ce abonații mobili pot beneficia de acest bonus dacă adaugă și servicii fixe Orange Love ofertei lor. Bonusul poate fi folosit pentru a cumpăra produse din magazinul online Orange, precum: Samsung Smart TV 108 cm de la 4 €/lună, pachet PlayStation 5 Digital Edition de la 15 €/lună sau smartphone Samsung Galaxy A22 5G de la 6 €/lună.

Htss a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 32,1 mil. euro și estimează o creștere de 20% în acest an.

High-Tech Systems & Software (htss), companie specializată în furnizarea de servicii software de business, a încheiat anul 2022 cu afaceri de 32,1 de milioane de euro, în creștere cu 16% față de 2021. Pentru acest an, htss estimează afaceri de 40 de milioane de euro.

Cu peste 1.000 de clienți în 11 țări, htss dezvoltă produse software de business pentru companii din industrii precum healthcare, retail, logistică sau financiar, fiind lider de piață în România pe segmentul soluțiilor software pentru farmacii, cu o cotă de peste 38%.

Htss lansează în 2023 farmacia viitorului

Dacă anul trecut, htss a lansat la nivel internațional două noi produse: mindclass – platformă de e-learning și shiftin – software de programare automată a angajaților în ture de lucru, unul dintre cele mai așteptate evenimente din acest an la nivelul grupului este reprezentat de lansarea unei noi soluții de gestiune pentru farmacii care va deservi, în primă fază, clienții actuali ai htss din România și în alte țări din Europa.

„Ne dorim să trecem de la statutul de furnizor de POS la cel de farmacie a viitorului, îmbinând tehnologia proprie cu diverse alte inovații care includ recunoaștere facială, vending machines, dispensing machines, iBeacons și afișaje digitale care să stimuleze personalizarea la POS, precum și integrarea între POS și alte surse de date despre clienți, pentru a impulsiona cross-selling-ul.

Noua soluție de gestiune pentru farmacii va veni cu funcționalități integrate de servire a clientului și în zona de retail și executare a strategiei de business în magazinele proprii, cu deservirea și păstrarea clienților angro independenți. Vom pune la dispoziția farmaciilor noi procese complexe de raportare, tablou de bord, matrice de date, analize de previzionare, analize prescriptibile, interogare ad hoc și analiză, analize OLAP multidimensionale, precum și analize predictive. Nu în ultimul rând, modulul de e-commerce reprezintă un adevărat portal de farmacie online, cu o componentă puternică de configurare a magazinului online, care va permite farmaciilor să implementeze politici moderne de atragere a clienților din mediul virtual,” afirmă Valentin Preda, Chief Retail Officer htss. 

Htss continuă să angajeze specialiști IT

Chiar dacă, în ultimele luni, unele dintre cele mai mari companii de tehnologie au anunțat disponibilizări în masă, strategia de resurse umane a htss rămâne una de creștere. Astfel, potrivit lui Valentin Preda, htss pregătește noi angajări care să susțină eforturile companiei privind dezvoltarea internațională.

„În 2021, grupul htss era format dintr-o echipă de 400 de specialiști. Până la finalul acestui an ne-am propus să creștem cu 50%, până la 600 de angajați. Așadar, departamentul nostru de resurse umane este în continuă căutare de programatori IT. Ne uităm atât după specialiști cu experiență cât și după programatori aflați în primii ani ai carierei. În funcție de nivelul de pregătire, viitorii noștri colegi vor beneficia de programe speciale de training, în cadrul propriei noastre academii IT, cu ajutorul căreia ne asigurăm că echipa noastră asimilează tehnologiile emergente precum Inteligența Artificială sau Machine Learning, tehnologii pe care le folosim în dezvoltarea produselor proprii,” adaugă Valentin Preda.

Despre High-Tech Systems & Software: htss este o companie ICT specializată în furnizarea de soluții software de business. Înființată în 2012, htss și-a dezvoltat rapid portofoliul de clienți datorită preocupării pentru inovare, suport rapid și de calitate. Astăzi, portofoliul companiei numără peste 1000 de clienți din 11 țări, printre cele mai căutate soluții proprii fiind telemedica – soluție de telemedicină; omnimedica – solutie software pentru clinici si spitale; shiftin – software de planificare automată a turelor de lucru sau mindclass – platformă de e-learning.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*