CryptoDATA Tech lansează primul magazin CryptoDATA Concept Store și serviciul de battery sharing – Bank of Energy

încărcare telefon mobil. FOTO Pixabay.com

Compania CryptoDATA Tech lansează sâmbătă, 10 aprilie, primul magazin – CryptoDATA Concept Store deschis publicului larg, în care prezintă dispozitive smartcriptate și securizate total prin tehnologia Blockchain, dezvoltate integral în România. În cadrul evenimentului va fi lansat și serviciul de “battery sharing” – Bank of Energy.

CryptoDATA CEO, Ovidiu Toma: “Prin lansarea primului magazin din România în care sunt prezentate dispozitive criptate prin tehnologia Blockchain, ne dorim să atragem atenția asupra importanței securizării transferului de informații, protecției datelor cu caracter personal și, de asemenea, ne propunem să educăm publicul larg despre importanța conceptului de“intimitate digitală” în mediul online. Misiunea CryptoDATA este de a transforma o tehnologie disponibilă exclusiv companiilor mari și instituțiilor guvernamentale într-o tehnologie accesibilă utilizatorului obișnuit prin dispozitivele criptate smartphone-ul IMPulse K1 și laptopul BASM. De asemenea, în cadrul acestui eveniment vom lansa și serviciul Bank of Energy, un serviciu inovator care aduce în România conceptul de “battery sharing”. Acest serviciu a fost dezvoltat pentru a pune la dispoziția tuturor posibilitatea de a închiria acumulatori portabili dintr-o rețea formată din peste 250 de energomate”. 

Primul magazin fizic al companiei CryptoDATA va fi deschis publicului sâmbătă, 10 aprilie, în incinta centrului comercial Băneasa Shopping City, unde vor fi prezentate dispozitivele criptate și securizate integral prin tehnologia Blockchain, smartphone-ul IMPulse K1 și laptopul BASM. Compania a inovat piața globală a securității cibernetice prin dezvoltarea celui mai puternic protocol de criptare, Voice Over Blockchain Protocol (VOBP), implementat în dispozitivele criptate și securizate dezvoltate în România.

Vizitatorii magazinului CryptoDATA Concept Store vor putea să:

  • Descopere și să utilizeze dispozitivele criptate: smartphone-ul IMPulse K1 și laptopul BASM.
  • Interacționeze cu experți în securitate cibernetică și telecomunicații criptate.
  • Testeze aplicațiile securizate dezvoltate de către compania CryptoDATA (VAULT & WISP).
  • Beneficieze de oferte promoționale, valabile 30 de zile, pentru achiziționarea dispozitivelor prezentate în cadrul evenimentului.
  • Închirieze acumulatori portabili pentru dispozitivele electronice personale prin serviciul

Bank of Energy este un serviciu în curs de implementare, dezvoltat de compania CryptoDATA, care aduce în România conceptul de “battery sharing”. Acest serviciu inovator presupune închirierea de acumulatori portabili pentru încărcarea dispozitivelor electronice mobile.

Compania CryptoDATA va amplasa pe raza municipiului București o vastă rețea formată din peste 250 de energomate Bank of Energy. Astfel, locuitorii Capitalei vor putea beneficia de acest serviciu oricând, de la oricare dintre acestea. Detalii suplimentare despre acest serviciu sunt disponibile pe https://bankofenergy.ro/

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*