CryptoDATA Tech a semnat pentru achiziția a 50% din compania UniVRse Education

CryptoDATA Tech a semnat pentru achiziția a 50% din compania UniVRse Education

Compania CryptoDATA Tech, specializată în securitate cibernetică, telecomunicații criptate și inteligență artificială a anunțat achiziția unei participații de 50% din compania UniVRse Education pentru a revoluționa sistemul educațional din România.

Companiile CryptoDATA Tech și UniVRse Education și-au unit forțele pentru dezvoltarea și inovarea sistemului educațional românesc. Tinker este o platformă educațională dezvoltată de UniVRse Education și securizată prin implementarea protocolului de criptare – Voice Over Blockchain Protocol, dezvoltat de CryptoDATA. Această platformă de e-learning facilitează accesul securizat atât profesorilor, elevilor, cât și părinților la module educaționale inovatoare, iar modulele integrate în Tinker Education sunt dotate cu o serie de instrumente educaționale de tip Virtual Classroom, realitate virtuală (VR) și realitate augmentată (AR).

Ovidiu Toma, CEO CryptoDATA: “Această achiziție este un pas important pentru accelerarea strategiei noastre de a împărtăși beneficiile tehnologiei în toate sectoarele societății moderne. Ne propunem să contribuim la dezvoltarea și digitalizarea sectorului educațional românesc prin investiții constante în tehnologii și servicii inovatoare”.

Parteneriatul dintre cele două companii deschide porțile pentru revoluționarea sistemului educațional atât în România, cât și pe plan extern. Prin dezvoltarea unui ecosistem de e-learning format din Tinker Web, laboratoare virtuale, clase virtuale criptate și Tinker Communication, proiectul conceput de UniVRse Education și compania CryptoDATA se adresează atât instituțiilor educaționale și companiilor mari care necesită o platformă pentru susținerea de conferințe audio-video sau pregătirea și evaluarea angajaților, cât și freelancerilor și organizațiilor care necesită o platformă pentru susținere de workshop-uri și webinare.

UniVRse Education: “Echipa UniVRse formată din Flavian Popescu, Mircea Matei și Andrei Stănescu, a început acest proiect din dorința de a aduce o schimbare reală în procesul de digitalizare al educației din România.

Colaborarea cu echipa CryptoDATA reprezintă pentru noi o oportunitate specială de a dezvolta în continuare gama de produse digitale pentru școli, companii și alte organizații care necesită un ecosistem complet de pregătire, centralizare și evaluare a parcursului educațional. Soluția noastră reprezintă un mediu școlar complet, un LMS pentru digitalizarea activităților administrative și organizaționale a instituțiilor, soluții de conferințe audio-video, dar și medii special dezvoltate pentru zona de training și student learning dotate cu o serie de instrumente educaționale.

Acest parteneriat ne oferă o rampă de lansare pentru fi pionieri în România prin furnizarea unei soluții educaționale completă, securizată și construită în baza unor tehnologii de ultimă oră”.

Detalii suplimentare despre platforma Tinker pot fi găsite pe https://tinker-edu.ro

Compania UniVRse Education a fost fondată în anul 2017, prin deschiderea celei mai mari săli de VR la nivel național și a inovat sectorul de evenimente prin implementarea tehnologiilor VR și AR.

UniVRse a reușit ca în mai puțin de un an de la înființare să se extindă în sistem de franciză în cinci mari orașe din România, iar din anul 2018 activează în piața digitală, oferind soluții informatice în domeniul educației și dezvoltând tehnologii inovatoare pentru a facilita accesul la educație.

Compania CryptoDATA a inovat piața globală a securității cibernetice prin dezvoltarea celui mai puternic protocol de criptare, Voice Over Blockchain Protocol (VOBP), implementat în dispozitivele criptate și securizate dezvoltate în România.
www.cryptodata.com

CryptoDATA Tech este o companie românească ce activează în domenii precum securitatea cibernetică, telecomunicații criptate și inteligența artificială pentru a oferi soluții IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*