Credex și Brico Depot devin parteneri comerciali în vânzarea de produse prin servicii de credit

Brico Depot. FOTO Credex

Credex, instituție financiară nebancară, dă startul unui parteneriat cu Brico Depot, începând cu luna martie. Soluțiile de finanțare oferite de Credex vor fi disponibile, în toată țara, în cele 35 de magazine Brico Depot. Astfel, clienții companiei de bricolaj și materiale de contrucții vor putea achiziționa, în locațiile fizice, produsele în rate, prin credit.

Se pot achiziționa prin servicii de creditare toate categoriile de produse, de la bricolaj, articole pentru grădină și până la materiale de contrucții, cu dobândă avantajoasă începând de la 1%.

“Ne adresăm clienților cu planuri de renovare a casei, pentru care o modalitate de plată în rate ar fi soluția ideală. Ne dorim ca prin acest parteneriat cu Brico Depot să oferim posibilitatea cât mai multor clienți să își pună planurile în aplicare. Utilizăm un flux digital de creditare, iar cei care aplică pot afla răspunsul simplu și rapid, pe loc”, declară Edvin Abdulachim, Director General Credex Broker.

Clienții Brico Depot pot aplica direct în magazin pentru finanțare de articole de până la 20.000 lei, la birourile dedicate Credex, având la dispoziție o perioadă de rambursare între 6 și 59 de luni. Întreg procesul de finanțare are loc în magazinul Brico Depot, cu suportul oferit de consultanții Credex. După aprobarea creditului, clienții pot pleca acasă cu produsele alese din magazin. În acest moment, această metodă de plată este disponibilă exclusiv în magazinele fizice din rețeaua Brico Depot.

“Casa, grădina, confortul familiei sunt mai importante ca oricând în contextul actual. Prin parteneriatul nostru, încercăm să oferim clienților noștri mai multe opțiuni de plată care să facă procesul de amenajare a locuinței accesibil tuturor.Perioada următoare este una de interes pentru categoriile  grădină și construcții și credem că oferta variată de finanțare va face proiectele mai ușoare pentru clienții noștri” declară George Arsene, Manager Financiar, Brico Depot.

Activitatea principală de creditare pentru bunurile de consum a companiei se realiza, până în prezent, prin intermediul principalilor parteneri: Altex, Media Galaxy și Mobexpert.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*