Credeai ca Samsung au gusturi proaste la reclame? Uite ce face Nokia

Ultima reclama Samsung pentru ceasul lor pe care nu il cumpara nimeni este una suficient de ciudata ca sa nu te faca sa cumperi acel ceas.

Asta ti se pare aiurea? Nokia ii intrece cu virf si indesat. O reclama la Nokia Lumina 2520 te face sa nu vrei sa pui mana pe tableta aia niciodata. Mie unul mi-au ramas in minte unghiile personajului sinistru

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*