Crazyflie nano Quadcopter

As cam avea nevoie si eu de asa ceva. Mai ales varianta cu camera video.

Crazyflie este open source si kitul de baza apare pe piata peste 3 saptamani. Va costa intre 149 si 173 dolari si trebuie sa-l asamblezi singur.

Si cind zic asamblare, nu ai de montat doar elicea. Jucaria vine pe bucati si trebuie sa folosesti pistolul de lipit, lipici si alte accesorii. Cu ocazia asta, diploma mea de electronist face toti banii :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*