Contakt: Peste jumătate dintre români preferă husele de telefon transparente sau negre

Retailerul Contakt lansează Mobico, un brand propriu de accesorii pentru telefoane. FOTO Contakt

Potrivit Contakt, lider în distribuția de accesorii și tehnologii dedicate dispozitivelor mobile, peste jumătate dintre clienții care achiziționează o husă pentru telefon aleg varianta transparentă din dorința de a evidenția culoarea de bază a telefonului sau optează pentru huse negre, pentru un aspect business sau elegant.

În ceea ce privește materialele pe care românii le preferă atunci când cumpără o husă de protecție a dispozitivului mobil, pe primul loc se află siliconul. De asemenea, există și o categorie de clienți care caută o protecție superioară și aleg husele din materiale mai rezistente, precum variantele standard din plastic sau plastic cu inserții metalice.

Din datele colectate de retailer, cei mai mulți dintre clienți sunt atenți la calitatea produsului în momentul achiziției unui huse de protecție, fiind dispuși să plătească un preț mai mare în cazul unor produse cu funcționalități multiple care le asigură o siguranță mai mare.

Totodată, femeile optează mai mult pentru produsele cu un design aparte, creativ, în timp ce bărbații sunt mai atenți la utilitatea produsului decât la modelul acestuia.

„Din experiența noastră, cei mai mulți clienți optează pentru o variantă simplă, elegantă a husei de telefon și aleg non-culori: negru sau varianta transparentă care scoate în evidență culoarea originală a telefonului. Pentru cei care își doresc un model mai creativ oferim o gamă diversificată în culori de bază, calde, plăcute privirii, dar și modele diferite ca șablon sau chiar pictograme imprimate. Pentru a identifica mai ușor produsul potrivit pentru ei atât în ceea ce privește materialul, cât și designul, clienții pot testa toate husele pe loc, în toate cele peste 200 de magazine din rețeaua Contakt”, a declarat Cristian Gheran, General Manager Contakt.

Conform reprezentanților companiei, clienții vor regăsi primăvara aceasta în oferta Contakt o gama variată de modele de huse asortate sezonului, în culori calde (galben, oranj sau roșu) dar și culori vii, precum verde, albastru sau violet.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*