contactFlow – suna mai frumos pe iPhone

in sfarsit o aplicatie gratuita care da culoare iPhone si ii pune in evidenta calitatile.

contact flow nu face altceva decit sa te ajute sa suni pe oricine din agenda telefonului apasind pe poza celui in cauza.

pt a instala contactFlow trebuie sa adugi la surse: http://rep.sosiphone.com

apoi mergi in install si vei gasi o noua categorie: SOS iPhone. in ea este contactFlow.

enjoy ; )

update: daca iti place, poti sa instalezi si appFlow. face acelasi lucru cu programele tale din iPhone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. Multumim ptr. informatii, o sa abuzez de cunostintele tale si o sa te rog, cand o sa ai putin timp, sa faci o lista cu aplicatiile pe care le consideri tu folositoare ptr. iphone, sa avem un punct de reper, pentru a nu insta zeci de aplicatii inutile

 2. Da, ai dreptate, ma gandeam la programe de uz general, (de ex pentru customizarea springbord-ului ce folosesti, customize, big boss somthing, sumerboard? etc) programe utilitare/utile, pentru cei care si-au luat telefonul din banii lor si nu din banii parintilor. Sau fa o mica lista cu ce ai tu instalat, sa ne inspiram. Daca nu e deranjul f mare. Numai bine.

 3. Extrem de util ar fi intr-adevar. O lista cu aplicatii iPhone. Adrian, cred ca ar trebui sa postezi asa ceva aici pe blog.

 4. Salutare la toata lumea!

  Eu as zice ca ar fi buna si o lista cu surse de aplicatii, nu numai una de aplicatii (ca si aia e buna macar pt. a da niste idei)!
  Si eventual ambele liste sa poata fi adaugite si modificate de diversi cu opiniile si “pataniile” proprii vis-a-vis de o aplicatie sau alta (daca se poate, bineinteles aici asa ceva)!
  Bye!

 5. si eu sunt amator de tehnologie, dar pana cand Iphone-ul nu o sa aiba o functie prin care sa ma gandesc la o fata si sa o sune imediat, iar in acelasi timp sa faca rezervarea la restaurant si sa cumpere inelul de logodna si prezervativele anti-urlatori…n-o sa-l cumpar :)

 6. @felix: sunt sute/mii de surse si tot atitea aplicatii. nu toate sunt de incredere. si dupa cum am mai zis, fiecare instaleaza ce ii place.

  sunt constient ca nici eu nu le stiu pe toate. atunci cind le gasesc si mi se par interesante mai postez si cite ceva pe blog. ca asa e frumos.

  @mantis: mai e putin :)

1 Trackback / Pingback

 1. iPhone tutorial - cele mai bune/folositoare aplicatii | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*