configureaza un mac: ia windows

am inceput sa sap mai mult pe site-ul apple romania. stiam deja ca un macBook Pro se vinde mult mai scump in tara decit in state, dar e normal: trebuie sa aiba si ei bani sa-si faca site-uri prost concepute cu traduceri de o calitate indoielnica.

altceva e insa mai interesant. la pagina de configurare a unui macBook pro ai de ales intre o gramada de optiuni. nici una nu iti propune un upgrade de HDD, ram sau alte jucarii necesare la casa omului.

in schimb poti sa cumperi un “maus”. da, in romaneste. de ce nu au tradus si macCartePro de exemplu?

dar partea buna este ca ai posibilitatea sa cumperi acum parallels desktop pt Mac cu Windows XP. sunteti siguri ca lucrati la apple?

si mai e una. in coltul paginii principale de la macBook pro au o eticheta “acum cu multi-touch”. acum cu multitouch ce? butoane? ecran?, webcam? poate vroiau sa zica “acum cu trackpad multi-touch”…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

 1. Interesante observatiile tale !
  Ai vrut sa scrii * traduceri de slabe calitate nu traduceri de slabe . :P
  Cea mai tare faza este asta cu posibilitatea achizitionarii parallels desktop pt Mac cu Windows XP !
  Si eu am vazut ca siteul lor este varza !
  Siteul nici nu este optimizat , cred ca se bazeaza pe faptul ca daca sunt site oficial , produsele se vand singure !
  Sa spui cand iti iei Mac si la ce pret !

1 Trackback / Pingback

 1. apple a scapat de .ro? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*