Tine-ti creierul in priza cu “AcChen pentru iPad”

Discutam ieri cu un profesor de fizica iesit la pensie. Omul era convins ca daca nu isi punea mintea la contributie in fiecare zi, creierul nu l-ar mai fi ajutat atit de mult. Pe linga discutiile despre manualele de Oracle si SQL scrise de el, am ajuns si la jocurile de memorie care sunt peste tot pe net si in reviste.

Evident, daca jocul este pe iPad, iti e mult mai usor sa il ai la indemina. Si cum un developer mi-a dat ocazia sa ma joc cu AcChen, mi-am adus aminte de discutia cu profesorul. Aplicatia este genul de joc “find the matching tile” – un arcade care iti exerseaza creierul. Partea interesanta este ca ecranul mare de iPad iti da ocazia sa joci un mod multiplayer si sa concurezi impotriva fanilor din toata lumea.

AcChen HD costa 2 dolari in AppStore, dar boio.ro pune la dispozitie 2 promo-coduri pentru cititorii care dovedesc ca au tinere de minte. Trebuie sa respecti 3 cerinte:

1. Urmareste @boioglu pe twitter si trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “AcChen Pentru iPad” pe boio.ro http://is.gd/f7V7H”.

2. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) in care sa raspunzi la intrebarea: Ce alta aplicatie pentru iPhone / iPad, scrisa de acelasi developer, a fost prezentata pe boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*