CONCURS Câștigă o suită de aplicații pentru macOS și Windows create de Softorino – o companie din Ucraina

iRingg de la Softorino. FOTO Soforino
iRingg de la Softorino. FOTO Soforino

Ca utilizatori de iPhone, Mac sau computere cu Windows avem nevoie uneori de o mică aplicație care să facă un anumit lucru. Ei bine, Softorino, o companie cu angajați majoritari din Ucraina este specializată exact în asta: development și lansare de aplicații care fac un task și îl fac foarte bine.

Am avut plăcerea să testez mai multe aplicații lansate de Softorino și vreau să-ți vorbesc despre ele. Nu înainte de a te anunța că ai ocazia să câștigi o licență “pe viață” pentru toată suita lor de aplicații.

Pașii sunt foarte ușor de urmat. Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “boio.ro” – facebook.com/Boioro
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești o persoană care ar avea nevoie de o astfel de suită de aplicații.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorul va fi ales pe 9 mai 2022, prin tragere la sorți. În concurs intră doar cei care respectă simultan toate cele 3 condiții.

16 aplicații cu un singur abonament

Îmi place modelul de business practicat de Softorino. Ei îți propun un singur abonament pentru toate aplicațiile lor. Da, le poți cumpăra și separat. Ai chiar opțiunea de a alege un abonament individual lunar, anual sau să plătești o singură dată și să ai acea aplicație pentru totdeauna.

Avantajul abonamentului este că acum ai acces la toate cele 16 aplicații, dar și la toate actualizările viitoare pentru ele, precum și la alte aplicații pe care developerii Softorino le vor lansa. Și mai ai și suport tehnic din partea lor.

Dar hai să vorbim despre câteva dintre aceste aplicații.

WALTR Pro este veriga lipsă dintre computer și iPhone. Poți să pui pe telefonul tău – cu un simplu drag & drop poze, documente, muzică și chiar să convertești diferite clipuri sau documente care nu sunt citite în mod normal de iPhone. Aplicația este disponibilă pentru Windows sau macOS. În suita oferită de Softorino ai și o variantă pentru Windows.

iRingg este o altă aplicație care mi-a atras atenția.
Cine folosește acum un iPhone știe câtă bătaie de cap este atunci când vrei să pui un ton de apel pe telefon. Această aplicație reduce procesul la minim.

SYC 2 (Softorino YouTube Converter 2) este o aplicație care te ajută să downloadezi orice clip de pe YouTube în format MP4 sau MP3 și apoi să le urmărești offline.

Folder Colorizer for Mac face exact ce îi spune numele. Poți să customizezi fața unui folder de pe macOS, să adaugi o culoare sau o iconiță. Cine nu a făcut asta pe macOS Snow Leopard atunci când Apple permitea acest lucru foarte simplu?

Apropo, compania care dezvoltă aplicații e din Ucraina. Un motiv în plus să îi susținem în aceste momente.

Te invit să descoperi toate aplicațiile din suita Softorino și să participi la concurs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*