#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la filmul “Predatorul” de la Cityplex Tulcea

Afișul filmului "The Predator"
Afișul filmului "The Predator"

Demarăm astăzi noua serie de concursuri de pe boio.ro. Iar primul dintre ele este în parteneriat cu Coral Plaza Mall Tulcea. Așadar, dacă ești tulcean sau pur și simplu îți petreci vacanța în zonă și ai chef de un film dintr-o serie care a bătut mai multe recorduri, atunci ai șansa să câștigi una dintre cele 3 invitații duble la “Predatorul”.

Am mai făcut asemenea concursuri pe Tulcea NEWS, dar cred că profilul acestui film SF se potrivește mai mult cu un blog de tehnologie cum e boio.ro.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “boio.ro” – facebook.com/boioro

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la film. 

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 18 septembrie 2018. 

The Predator – Sinopsis

Din cele mai îndepartate colțuri ale universului până în pădurile din sudul Georgiei, vânătoarea se întoarce în noua serie Predatorul, o reinvenție explozivă sub marca Shane Black. Acum, cei mai periculoși vânători din univers sunt mai puternici și mai letali ca niciodată. Doar o echipă fără căpătâi de foști soldați și un profesor specializat în biologia evoluționistă pot preveni sfârșitul rasei umane

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*