comunicate de presa

am o dilema. am inceput sa primesc comunicate de presa din ce in ce mai des de la firme de publicitate de care nu am auzit pina acu.

stiu ca adresa mea de mail e in multe baze de date de cind lucram in presa, dar oamenii astia imi trimit acu mailuri din inertie sau pt ca vor ca info lor sa apara pe blog…

daca e vb de blog…sa specifice clar. nu de alta, da poate vor capata atentia necesara daca spun asta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*