Compania TAROM lansează prima ofertă din 2023

Tarom introduce noi curse interne către Constanța
Aeronavă TAROM

În cele trei zile de preţuri promoţionale, 18 -20 Ianuarie 2023, TAROM dă startul unei oferte speciale cu perioadă de călătorie de la început de aprilie pană la final de septembrie 2023.

Tarifele biletelor de avion către destinaţiile dorite sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 119 Euro dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mană de 8 kg şi check-in gratuit pe următoarele destinaţii:

TARIF DE LA 119 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti  şi Atena, Belgrad, Istanbul, Roma, Salonic;

TARIF DE LA 139 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Budapesta, Bruxelles, Chisinău, Frankfurt,Praga, Sofia;

TARIF DE LA 159 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Londra, Madrid, Paris, Tel Aviv.

Pentru cea mai rapidă rezervare, click pe următorul link: www.tarom.ro

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus şi operate de Compania TAROM în perioda  01 aprilie 2023 – 30 septembrie 2023  (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*