Compania românească CryptoDATA Tech a lansat telefonul Tinker

Compania românească CryptoDATA Tech a lansat telefonul Tinker.

CryptoDATA Tech, compania românească de top din domeniul tehnologiei ce s-a făcut remarcată prin revoluționarea pieței securității cibernetice, a lansat in data de 2 octombrie telefonul Tinker, un smartphone dedicat în special celor pasionați de fotografie și gaming.

Înființată în anul 2013, CryptoDATA Tech reprezintă o companie cu capital 100% românesc ce activează în domeniul tehnologiei, având sediul central în București. Compania a inovat piața securității cibernetice prin dezvoltarea celui mai puternic protocol de criptare-VoBP-ul [Voice over Blockchain Protocol], și prin implementarea acestuia în telefonul IMPulse K1, producând astfel cel mai securizat telefon mobil din lume la ora actuală.

Legenda Continuă:  vă prezentam ‘Tinker’ și de această dată, design-ul exclusivist și performanța la cel mai înalt nivel s-au reunit, însă acum pentru a revoluționa piața fotografiei și cea a gaming-ului din cadrul telefoniei mobile. Astfel că, noul telefon Tinker aduce specificații emblematice aferente acestor piețe la cel mai convenabil preț posibil. Mai mult, în contextul crizei pandemice actuale, tehnologia a devenit nu doar o unealta utilă, cât un instrument absolut necesar pentru fiecare dintre noi. Prin lansarea acestui nou telefon, compania face un pas înainte in misiunea sa, aceea de a îmbunătății viața unei varietăți cât mai mare de oameni prin intermediul avansului tehnologic.

“În timpul acestei pandemii noi, echipa CryptoDATA, am învățat un lucru foarte important, și anume că este absolut necesar să fim conectați, iar acest criteriu este valabil pentru toate persoanele din lume. Pentru noi, digitalizarea reprezintă accesul total și necondiționat la tehnologie pentru orice persoană, fie copil, adolescent, sau adult din orice colț al lumii. Astfel că, încercăm să eficientizăm activitatea noastră pentru a putea dezvolta produse cu performanțe ridicate și un cost scăzut, accesibile tuturor”, a declarat Ovidiu Toma, CEO CryptoDATA.

Dispunând de o cameră impresionantă și de un procesor puternic, Tinker nu reprezintă doar un dispozitiv de comunicare, ci și un dispozitiv ce aduce fotografia și gaming-ul în prim plan, având un preț suficient de convenabil pentru a ajuta toți entuziaștii să își exercite pasiunile prin intermediul său.

Toate acestea au fost dezvăluite în data de 2 octombrie la evenimentul de lansare al telefonului de către cei doi creatori de conținut Ionuț Dongo [Oase] și Larisa Costea, ce au avut la dispoziție, în prealabil, 6 luni pentru a testa caracteristicile smartphone-ului Tinker, fiecare în cadrul domeniului propriu de activitate, respectiv gaming și fotografie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*