Compania Egis Pharmaceuticals și-a relocat birourile în clădirea One Tower

One Tower

Printre companiile care și-au relocat sediul anul acesta în clădirea de birouri clasă A One Tower, din cadrul dezvoltării multifuncționale One Floreasca City, se numără și Egis Pharmaceuticals. Subsidiara română a uneia dintre cele mai importante companii de produse farmaceutice din Ungaria a decis să se alăture comunității One Tower, una dintre primele clădiri verzi din România.

Înființată încă din 1913, compania Egis Pharmaceuticals are o tradiție îndelungată în procesul de fabricație a substanțelor medicamentoase și a produselor finite, fiind preocupată de calitate și sănătate sub toate aspectele. Astfel, pentru echipa Egis Pharmaceuticals din România compania ales un spațiu de birouri modern, certificat, care întrunește toate standardele de ultimă generație în ceea ce privește siguranța la locul de muncă. Clădirea One Tower este prima clădire de birouri din România care obține certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction, nivelul superior prevăzut de această certificare. Aceasta este completată de certificarea WELL Health-Safety, prin care se confirmă sănătatea și siguranța chiriașilor la locul de muncă. Echipele care lucrează aici se bucură astfel de un mediu de lucru primitor și confortabil, cu sisteme performante de încălzire și ventilație, precum și vedere spectaculoasă asupra zonei. În plus, conceptul centrat pe comunitate care stă la baza acestei dezvoltări imobiliare oferă acces la restaurante și cafenele chiar în incinta ansamblului.

„Comunitatea este un element central în proiectele pe care le dezvoltăm, astfel că intenția noastră este aceea de a oferi nu simple spații de lucru, ci experiențe integrate care aduc laolaltă biroul modern și sigur, calitatea și eficiența materialelor, dar și accesul rapid la o serie de experiențe culinare sau spații de relaxare pentru toți cei care își vor desfășura activitatea aici. Ne bucurăm că o companie ca Egis Pahrmaceuticals a ales să aibă birourile la One Tower și să se alăture unei comunități în plină formare”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

„Suntem foarte bucuroși să facem parte din comunitatea One Tower și că ne-am relocat într-o clădire de birouri modernă, parte a unui concept inovativ certificat de faptul că One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România premiat internațional cu premiul „cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume la International Property Awards 2019-2020. Suntem convinși că pentru noi One Tower va reprezenta un mediu productiv de lucru, o atmosferă deosebită, un motiv în plus de a veni cu plăcere la serviciu și, nu în ultimul rând, un loc în care ideile creative, lucrul în echipă și business-ul pur se împletesc în mod fericit cu grija pentru bunăstarea fiecărui coleg”, adaugă Arina Gholmieh, General Manager Egis Pharmaceutical.

Alte companii care au ales One Tower ca sediu pentru echipele lor sunt McCann Worldgroup România, compania de consultanță imobiliară CBRE, Sanador, firma de avocatură CMS România sau grupul Element.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*