cloudbook touch va copia iPhone

nici macar nu a scos everex prima varianta de cloudbook ca avem deja informatii despre cea de-a doua varianta. cea cu touchscreen.

baietzii zic ca interfara va fi asemanatoare cu cea a iPhone si sper ca se refera la capabilitati multi-touch si alte jucarele de genu asta. solutia e simpla: un lcd touch screen nu costa mai mult de 100 dolari. si preturile merg in jos. asa ca vom avea un computer ieftin si bun. nu va grabiti sa scoateti cardu din buzunar. va mai dura cel putin jumatate de an.

alte surse spun ca vom avea cloudbook in diferite culori, hdd va fi inlocuit cu un ssd si va aparea si varianta cu ecran de 9 inch.

iar acum cind asus eee pc de 8 Gb a fost aminat pina spre iunie, everex e the next best thing.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*