Clienții Revolut Premium și Metal vor beneficia de servicii de asigurare de la Allianz Partners

Clienții Revolut Premium și Metal vor beneficia de servicii de asigurare de la Allianz Partners. FOTO Revolut

Revolut, super-aplicația globală cu peste 18 milioane de clienți la nivel global, a semnat un parteneriat cu Allianz Partners prin care compania de top în domeniul asigurărilor, segmentul B2B2C, și al serviciilor de asistență devine noul său furnizor de servicii de asigurare. Din aprilie 2022, clienții Revolut Premium sau Metal din 31 de piețe din Spațiul Economic European și Marea Britanie se vor bucura de serviciile complete de asigurare de călătorie puse la dispoziție de Allianz Partners.

Clienții noi și cei existenți ai planurilor Revolut Premium și Metal Account vor avea acces la o gamă de beneficii asociate asigurării de călătorie direct din aplicație. Asigurarea de călătorie oferită de Revolut este un nou exemplu al eforturilor depuse de fintech-ul britanic pentru a satisface nevoile utilizatorilor săi, mai ales atunci când acestea se modifică într-un ritm rapid. Grație parteneriatului cu Allianz Partners, clienții vor beneficia de asigurare și în cazul în care călătoriile lor vor fi întrerupte sau anulate din cauza unei pandemii sau epidemii, inclusiv COVID-19.

Pachetul oferit de Allianz Partners va conține și beneficii pe care clienții Revolut s-au obișnuit să le găsească în aplicație, cum ar fi protecția pentru urgențe medicale în străinătate, protecția la anularea călătoriilor sau întreruperea acestora, acoperirea pentru bagajele pierdute sau întârziate, asigurarea pentru practicarea sporturilor de iarnă. De asemenea, clienții vor beneficia de servicii de asistență non-stop prin intermediul unui helpline care poate fi contactat 24/7, dar și de alte beneficii incluse în serviciile oferite de Allianz Partners. Planul Premium va include și acoperirea pentru copiii cu vârste până la 17 ani aflați în grija clienților, pe parcursul călătoriei, iar planul Metal va introduce, suplimentar, și acoperirea extinsă pentru călătorie și a franșizei auto pentru mașinile închiriate.

“Parteneriatul semnat cu Allianz Partners pentru asigurările de călătorie va impulsiona și mai mult încrederea clienților. Aplicația noastră pune la dispoziția utilizatorilor numeroase servicii axate pe inovație, pe lângă cele specifice domeniului financiar-bancar, iar asigurarea reprezintă un activ important în portofoliul nostru.   

Revolut și Allianz Partners au aceeași misiune: să confere siguranță și să întrețină confortul clienților atunci când călătoresc, iar accesul la servicii medicale și prețul acestora, în timpul deplasărilor, să nu reprezinte o piedică în cazul în care au nevoie de aceste servicii. Parteneriatul lansat acum le aduce clienților Revolut un plan de asigurare cu mai multe beneficii, alături de avantajele deja cunoscute și pe care le apreciază”, a declarat Balazs Gati, Global Head of Insurance la Revolut.

“Pentru Allianz Partners este un motiv de mândrie să le ofere clienților Revolut servicii de asigurare de călătorie extinse, contribuind astfel la accesul mai facil al clienților la aceste servicii și la un confort sporit pentru aceștia. Parteneriatul cu Revolut atestă capacitatea noastră de a dezvolta un program global de asigurare în piețe diverse, furnizând același nivel de protecție și aceeași calitate recunoscută a serviciilor. Avem un angajament în susținerea partenerilor din domeniul fintech și al industriei bancare digitale cu soluții inovatoare de asigurare în care combinăm tehnologia și elementele de natură umană, țintind să devenim prima opțiune, ca partener, pentru actorii din industria fintech și neo-banking”, a declarat Genoveva Perez Lijo, Head of Global Client Segments la Allianz Partners.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*